Veelgestelde vragen

Wij geven je antwoord op de meest gestelde vragen van onze klanten:

AI veranderd de werkvloer door het mogelijk maken van efficiëntere processen zoals het automatiseren van routine taken en het versnellen van contentcreatie zonder kwaliteitsverlies.
De trainingen omvatten instructies over hoe je AI op een manier die voldoet aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) kunt gebruiken, zodat je AI veilig en verantwoord kunt inzetten in je werk.
AI-training helpt jouw team efficiënter en creatiever te werken, tijd te besparen, sneller klanten te helpen, het aantal leads en verkopen te verhogen, en de concurrentie voor te blijven door snel en in eigen stijl content te produceren.
Jouwaiconsultant biedt een Partnerprogramma voor integratie van AI in bestaande workflows en een Academie met stapsgewijze video trainingen voor het integreren van AI in dagelijkse werkzaamheden.
Deze trainingen zijn vooral gericht op MKB’s en kleine bedrijven in Nederland, inclusief ZZP’ers, die dagelijks bezig zijn met communicatie en content.
De trainingen bieden stapsgewijze video-uitleg over verschillende onderwerpen zoals het maken van goede GPT-prompts, het vinden en beheren van prompts en GPT's, en het slim gebruiken van frameworks.
In de Academie leer je AI integreren in je dagelijkse werkzaamheden, zoals het automatiseren van routine taken, het genereren van teksten, afbeeldingen en video's met AI, effectieve content creëren in eigen stijl, en het gebruik van GPT als persoonlijk assistent.
Het Partnerprogramma is ontworpen om je gebruik van AI naar een hoger niveau te tillen door nauwe samenwerking met een AI-mentor. Het programma helpt je AI naadloos te integreren in je dagelijks werk door middel van een online educatieplatform, wekelijkse 1-op-1 mentor gesprekken, en persoonlijke chatbegeleiding.
Het programma is flexibel opgezet met een duur van ongeveer 6 maanden en is maandelijks opzegbaar.
Voordelen van het programma omvatten directe feedback en advies tijdens de 1-op-1 gesprekken, toegang tot een uitgebreid aanbod van trainingsmaterialen via het online educatieplatform, en persoonlijke chatbegeleiding voor doorlopende ondersteuning.
Voor het maandelijkse traject is de investering €264 per maand exclusief btw. Bij deelname als team ontvangt elk teamlid 25% korting, waardoor de prijs per deelnemer €198 wordt. Voor het wekelijkse traject is de investering €397 per maand exclusief btw, met een teamkorting waardoor de prijs per deelnemer €297 wordt.
Als je geïnteresseerd bent en bereid bent om minimaal 4 uur per week te besteden aan het werken met AI-tools, kun je een adviesgesprek inplannen met Dirk de Groot. Dit gesprek is bedoeld om te toetsen of je in aanmerking komt voor het programma.
Deelnemers noemen de trainingen een eyeopener en waardevol voor het integreren van nieuwe tools en vaardigheden, wat leidt tot optimalisatie van hun werk en verhoogd werkplezier.
De trainingen worden gegeven door Dirk de Groot, die als mentor optreedt binnen het partnership programma en je leert hoe je AI op de juiste manier kunt gebruiken. Dirk de Groot is een ervaren business consultant met meer dan 20 jaar ervaring.
Dirk de Groot is de oprichter van Jouwaiconsultant, Kokpit en Vloerkledenloods. Als ervaren business consultant en online marketeer heeft hij meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden van teams en organisaties. Dirk is gepassioneerd over het gebruik van AI om concrete zakelijke en persoonlijke doelstellingen te bereiken.
Dirk de Groot helpt organisaties bij het integreren en maximaliseren van AI-technologieën. Hij biedt begeleiding en inzicht in kwalitatief goede AI-tools, zodat je team samen met AI productiever en efficiënter kan werken.
Door samen te werken met Dirk krijg je toegang tot zijn uitgebreide ervaring en kennis van AI-tools. Hij biedt persoonlijke begeleiding en advies, waardoor je organisatie AI op een effectieve manier kan implementeren en benutten, wat leidt tot een efficiëntere en productievere werkomgeving.
Je kunt een gratis 30-minuten adviesgesprek met Dirk boeken via de website. Dit gesprek is een kans om te ontdekken hoe AI geïntegreerd kan worden in jouw team en organisatie.
Scroll naar boven