Ontdek ons Partnerprogramma: Haal het maximale uit AI

Sluit je aan bij ons partnerprogramma en til je gebruik van AI naar een hoger niveau. Samen met een AI-mentor integreer je AI naadloos in je werk. Je volgt een duidelijk proces en ontdekt de beste AI-tools, met directe instructies over hoe ze te gebruiken.

Het intensieve programma bevat:

Online Educatieplatform: Een platform waarin jij middels video modules in rustige stappen leert hoe je AI kunt integreren binnen je dagelijks werk. De modules worden gegeven door Dirk de Groot, al +20 jaar ervaring als business consultant.

Wekelijkse Persoonlijke 1-op-1 Mentor gesprekken: Wekelijks ga je digitaal in een 1-op-1 sessie met mij, Dirk de Groot, je voortgang bespreken. Tijdens onze gesprekken bespreken we jouw knelpunten en ontwikkel behoeften. Je krijgt direct feedback. Op deze manier ga je de tools correct gebruiken en ook echt je voordeel ermee doen.

Persoonlijke chatbegeleiding: Je kan mij bereiken via een 1-op-1 chat waar je altijd terecht kan met jouw vragen!

Het programma, met een looptijd van +/- 6 maanden, is flexibel opgezet en maandelijks opzegbaar. Je groeit van beginner tot expert, en ervaart zelf de kracht van AI in je werk. Je doorloopt een stap voor stap proces en krijgt van mij de juiste AI tools aangereikt.

Alle voordelen op rij:

Persoonlijke chatbegeleiding: Via 1-op-1 chat met eigen mentor
Wekelijkse 1-op-1 gesprekken: Profiteer van wekelijkse feedback en advies
Leer via online educatie: Krijg toegang tot trainingsmaterialen
Snel resultaat: Verbetering in je werkplezier, snelheid en outputkwaliteit
Bespaar tijd: Word productiever dankzij efficiënter werken

Dirk jouwaiconsultant foto onbewerkt

Elke week bespreek je uitdagingen en vragen tijdens gesprekken met mij, Dirk de Groot, waardoor je snel leert en vooruitgang boekt. Met +20 jaar ervaring als consultant kan ik jou goed coachen tijdens dit traject.

Ben jij leergierig en bereid om met 100% inzet aan de slag te gaan met AI tools?

Meld je dan aan voor een 30 minuten adviesgesprek en start jouw reis naar efficiënter en leuker werken met AI. Aan de hand van dit gesprek toets ik of je in aanmerking komt voor dit programma.

Gerard Hiemstra, manager van Buwalda Rioolservice

“Dirk is altijd goed bereikbaar waardoor we snel kunnen schakelen bij dringende vraagstukken. Hij stimuleert ons om het beste resultaat te behalen. Hij denkt echt mee en kijkt vooruit. Een prettige professionele partner, die ik iedereen kan aanraden”

Ervaar zelf de kracht van AI in je werk! Zij gingen je in 2023 voor 👇

Scroll naar boven