Over Jouwaiconsultant, over Dirk de Groot

Over Jouwaiconsultant, over Dirk

Bij Jouwaiconsultant begrijpen we dat je als ondernemer in de nieuwe AI wereld op zoek bent naar groei en succes. Maar soms voelt het alsof je door de bomen het bos niet meer ziet. Ik ben hier om je daarbij te helpen!

Jouw AI-adviseur: Dirk de Groot

Als nuchtere noorderling en de oprichter van Jouwaiconsultant en Kokpit, heb ik, Dirk de Groot, een passie om gezamenlijk aan concrete doelstellingen te werken, zowel zakelijk als privé. Ik geniet van de tastbare resultaten die we boeken, maar net zo veel van de reis er naartoe.

Ik ben verslingerd aan tennis, waar het doel helder is: winnen. Deze doelgerichtheid is ook in mijn leven en werk aanwezig. Na een behandeling voor een botweefseltumor in 1995, heb ik geleerd om de situatie te accepteren, problemen als uitdagingen te zien en hieruit te groeien. Dit geldt ook voor jouw onderneming: zie problemen als uitdagingen, pas je aan, stel reële doelen en behaal ze.

Gebrek aan kennis en inzicht

Als ondernemer wil je groeien en doelen bereiken. Ook met alle nieuwe AI-tools. Maar als je niet weet welke kwalitatief goede tools er zijn en hoe je deze toepast is dat lastig. En het is zonde als je tools gaat gebruiken die niet hetgeen doen wat je verwacht.

Onze oplossing

Jouwaiconsultant biedt je de AI-tools en inzichten om je bedrijf aan te passen aan de nieuwe wereld met AI. Wij weten welke kwalitatief goede tools er op de markt zijn en hoe je die kan gebruiken en binnen jouw organisatie kan implementeren.

Jouw Succes

Bij Jouwaiconsultant kun je vertrouwen op een helder advies als het gaat om het implementeren en gebruiken van AI-tools binnen jouw organisatie. Je zult direct ervaren hoe het dagelijks werk makkelijker en efficiënter wordt. En hoe je met AI-tools productiever bent. Klaar om met AI aan de slag te gaan?

Scroll naar boven