Jouw AI-consultant: Dirk de Groot

Bij Jouwaiconsultant begrijpen we dat jou organisatie in de wereld van AI op zoek is naar groei en succes. Maar soms voelt het alsof je door de bomen het bos niet meer ziet. En vraag je jezelf af hoe je deze nieuwe AI technologieën en tools gaat integreren en maximaliseren in jouw organisatie. Dat is waar ik, Dirk de Groot als jouw AI-adviseur ga helpen. Ik denk met je mee en begeleid jouw teams en collega’s hoe ze samen met AI leuker en productiever gaan werken.

Dirk jouwaiconsultant foto onbewerkt

Als nuchtere noorderling en de oprichter van Jouwaiconsultant, Kokpit en Vloerkledenloods heb ik, Dirk de Groot, een passie om gezamenlijk aan concrete doelstellingen te werken, zowel zakelijk als privé. Ik geniet van de tastbare resultaten die we boeken, maar net zo veel van de reis er naartoe.

“Mijn missie is andere mensen helpen, met Jouwaiconsultant probeer ik jou te helpen om AI in jouw voordeel te laten werken”

Zie problemen als uitdagingen, pas je aan, stel reële doelen en behaal ze:

Ik ben verslingerd aan tennis, waar het doel helder is: winnen. Deze doelgerichtheid is ook in mijn leven en werk aanwezig. Toen ik als kind een half jaar in het ziekenhuis moest vechten voor mijn leven tegen een kwaadaardige tumor in mijn been. Ik heb mijn been gelukkig behouden, maar ik kan hem niet meer buigen. Maar deze beperking heeft mij mentaal kracht gegeven. Ik heb daarna geleerd om de situatie te accepteren, problemen als uitdagingen te zien en hieruit te groeien. Dit geldt ook voor jouw onderneming: zie problemen als uitdagingen, pas je aan, stel reële doelen en behaal ze.

Gebrek aan AI kennis en inzicht?

Als organisatie wil je groeien en doelen bereiken. Ook met alle nieuwe AI-tools. Maar als je niet weet welke kwalitatief goede tools er zijn en hoe je deze toepast is dat lastig.

Hoewel AI-technologieën zoals ChatGPT veel potentieel bieden, worstelen veel collega’s met het begrijpen en effectief inzetten van deze tools voor hun dagelijkse communicatie en content. Hierdoor werken ze nog steeds niet efficiënt en effectief. Terwijl ze het idee hebben AI al goed in te zetten

Je krijgt kennis en inzichten om jouw collega’s klaar te maken voor de toekomst.

Wij weten welke kwalitatief goede AI-tools er op de markt zijn en hoe jouw medewerkers die kunnen gebruiken en implementeren binnen jouw organisatie. Omdat we ze zelf hebben getest en contact hebben met pioniers zoals Alex van Ginneken binnen de wereld van AI.

Bij ons kun je vertrouwen op een helder advies als het gaat om het implementeren en gebruiken van AI-tools binnen jouw organisatie.

Je zult direct ervaren hoe het dagelijks werk makkelijker en efficiënter wordt. En hoe je met AI-tools productiever bent. Klaar om met AI aan de slag te gaan? Neem contact met mij op voor een gratis consult. Laten we stap voor stap samen AI gaan integreren in jouw team! 

+20 jaar ervaring als Business consultant en Online marketeer, mijn track record 👇

Scroll naar boven