Met deze AI diensten helpt Jouwaiconsultant

dirkdegroot_ondernemen_meten_ai_jouwaiconsultant

AI Cursus (workshop) op locatie

Ik geef een interactieve AI cursus op locatie bij jouw bedrijf. Dit is een maatwerk cursus welke specifiek is afgestemd op jouw organisatie. Afhankelijk van jouw soort business en het aantal medewerkers zal ik de cursus (workshop) daarop aanpassen. Het belangrijkste doel van de cursus is dat jij als ondernemer en jouw collega’s bekend raken met de voor jullie relevante AI-tools. Hoe gaat zo’n workshop dan in de praktijk? Via onderstaande knop een kort verslag van de workshop bij Vloerkledenloods in Leeuwarden.

Demonstratie van de voor jou relevante AI-tools

Tijdens de workshop laat ik zien welke handige AI-tools er voor jouw bedrijf zijn en hoe je deze kan toepassen in jouw organisatie. De eerste workshops staan gepland in september 2023. Indien je hier ook interesse in hebt kun je je nu direct aanmelden via de contactpagina. Wacht niet te lang met aanmelden als je nog dit jaar een workshop wilt!

Abonnement

Via een abonnement krijg je van mij op frequente basis consult / advies als het gaat om de nieuwe AI-tools die in de markt zijn gekomen en welke jouw organisatie nog meer kunnen gaan helpen. Wel zo handig omdat er elke dag, week en maand heel veel nieuwe tools op de markt gaan komen. Jij krijgt ze via Jouwaiconsultant gepresenteerd. Wij hebben ze al voor jou getest en hebben contact met een netwerk van pioniers waardoor we altijd op de hoogte zijn van nieuwe goede AI-tools.

Nieuwsbrief

Op frequente basis krijg je via een nieuwsbrief leuke updates over de wereld van AI en hoe jij je voordeel hiermee kan doen als ondernemer.

Scroll naar boven