Bedankt voor je aanvraag! ❤️

Hierbij een bevestiging van ons AI advies gesprek 👇

Dirk jouwaiconsultant foto onbewerkt

Ik, Dirk de Groot zal deze persoonlijk verzorgen. In het 30 minuten gesprek stel ik je veel vragen en geef ik je een kort AI advies op basis van jouw behoefte en situatie. Hieronder nog een klein verzoek van mij, ter voorbereiding op het gesprek!

Het is voor mij handig om te weten in welke fase van ontwikkeling jij en jouw team op dit moment zitten. Daarom vriendelijk verzoek om voor ons 30 minuten gesprek onderstaande video van onze AI Avatar te kijken om te beoordelen in welke fase jij en je team op dit moment zitten.

Alvast bedankt voor het kijken en ik spreek en zie je snel op Google Meet.

Wil je alvast wat meer informatie over AI? Of vandaag zelf al beginnen omdat je niet kan wachten? 👇

Scroll naar boven