TLDV - AI Powered Meeting recorder

TL;DV – AI-tool die je kan helpen tijdens online vergaderingen

TL;DV – Een geweldige AI-tool om je online vergadering op te nemen en timestamps te maken. Hiermee kun je later bepaalde stukken snel terugzien en delen met anderen. Daarnaast krijg je een beknopte samenvatting van de besproken onderwerpen.

Google Meet of Zoom teams vergadering opnemen en automatisch samenvatten?

Graag wil ik je vertellen over een AI-tool die je kan bijstaan tijdens online vergaderingen. Je kunt deze tool genaamd TL;DV vooraf installeren op je computer en webbrowser. Tijdens je vergadering zal er technisch en visueel gezien een extra persoon aan het overleg deelnemen, maar in werkelijkheid is het een kunstmatige intelligentie-tool.

tl;dv wil deelnemen aan dit gesprek

Beknopte samenvatting van de online meeting

TL;DV geeft je een beknopte samenvatting van jouw online meeting / vergadering. Dit is erg handig in aanvulling op je eigen notities. De kwaliteit van de beknopte samenvatting is ook erg goed. Ik zie een paar kleine foutjes, waarbij er een verkeerde vertaling is, maar over het geheel komt er een hele goede bruikbare samenvatting uit. Hieronder een voorbeeld:

TLDV By topic voorbeeld

Handige feature voor timestamps en notities

Deze tool neemt het overleg voor je op, waardoor je de online vergadering (meeting) later weer kunt terugkijken. Een handige feature is dat je tijdens de meeting timestamps kunt toevoegen. Zo kun je, als je de video later bekijkt, direct naar specifieke stukken navigeren. Dit is alsof je tijdens de vergadering notities maakt, zodat je bepaalde gedeelten later gemakkelijk opnieuw kunt bekijken en beluisteren.

Deel de vergadering automatisch met je collega’s

Er is een functie die de opname na afloop automatisch verstuurt naar de genodigden binnen jouw organisatie. Dit betekent dat al je collega’s na de vergadering de opname automatisch toegestuurd krijgen. Ook kun je specifieke collega’s taggen in de notities van de timeline, zodat zij specifieke delen van de meeting later kunnen terugzien. Op deze manier kunnen ook je collega’s de samenvatting en jouw timestamps & notities terugzien.

Maak korte clips van de meeting

Een leuke extra is dat je na afloop een clip kunt maken. Een clip is een kort stukje uit de video dat je eruit haalt. Deze clip kun je vervolgens downloaden of versturen.

Veel integraties met andere applicaties en software

TL;DV heeft tal van integraties beschikbaar. Zo kun je de opnames bijvoorbeeld direct delen met Trello, Slack, HubSpot, Salesforce, Notion, Jira of zelfs met je agenda. Dit maakt het eenvoudig om te integreren met andere applicaties en software binnen je organisatie.

Zet de opname van TL;DV op elk gewenst moment stop en bekijk het later terug in je browser.

Je kunt de opname van TL;DV op elk gewenst moment stopzetten. De tool zal de opname en de bijbehorende notities opslaan in je webbrowser, waar je het later kunt terugkijken, bewerken en delen.

Scroll naar boven