Je website is lastig te vertalen?

Is jouw organisatie internationaal actief en worstel je met de uitdaging om jouw website efficiƫnt en effectief te vertalen voor meerdere markten? Het handmatig vertalen van een hele website kan tijdrovend, kostbaar zijn en vaak leidt het tot inconsistenties in de vertaling.

Ideaal voor internationale nichemarkt

Stel je voor dat je doelgroep op jouw website komt en vertaalfouten of onjuistheden ziet. Dit kan het vertrouwen van jouw potentiƫle klanten schaden en ze uiteindelijk wegjagen. En als je een nichemarkt bedient waar weinig concurrentie is in jouw doellanden, loop je misschien geweldige kansen mis om op korte termijn organisch verkeer te genereren en daaruit nieuwe leads te verzamelen. Clonable is ideaal als je internationaal wilt groeien.

Maak kennis met Clonable

Daarom wil ik je kennis laten maken met Clonable, een AI-tool waarmee je jouw bestaande domein / website kunt klonen en vertalen. Met slechts een paar simpele stappen kun je binnen enkele minuten jouw domein klonen, net zoals ik heb gedaan met mijn website kok-pit.nl naar kok-pit.com.

De vertaalde content van Clonable is van hoge kwaliteit en je kunt de teksten zelf nog aanpassen via een configuratiemodule, waardoor je de vertaalde versie naar wens kunt aanpassen. Met deze tool kun je jouw website snel en kwalitatief hoogwaardig vertalen, waardoor je onmiddellijk jouw content in de taal van jouw doelgroep kunt presenteren en naar verwachting snel nieuwe leads kunt verzamelen via organisch verkeer.

Scroll naar boven