Firefly – Op eenvoudige manier afbeeldingen aanpassen

Afbeeldingen lastig te bewerken?

Voor communicatie- en marketingmedewerkers kan het lastig zijn om afbeeldingen te bewerken of te genereren die perfect aansluiten bij hun boodschap. Het gebruik van complexe software kan een langdurig en frustrerend proces zijn.

Minder effectieve communicatie?

Stel je voor dat je onder tijdsdruk staat en nog steeds worstelt met een lastige beeldbewerkingstool die niet doet wat jij wilt. Of dat je op zoek bent naar een specifieke afbeelding die jouw boodschap versterkt, maar je kan het gewoonweg niet vinden of zelf creëren. Dit kan de kwaliteit van je werk beïnvloeden en uiteindelijk resulteren in minder effectieve communicatie.

Op eenvoudige manier afbeeldingen aanpassen

Adobe Firefly kan de oplossing bieden. Dit is een uiterst gebruiksvriendelijke design tool die het bewerken van afbeeldingen tot een leuke ervaring maakt. Met eenvoudige stappen kun je tal van aanpassingen doen aan bestaande afbeeldingen. En het wordt nog beter: net als Midjourney kan Adobe Firefly een afbeelding genereren op basis van jouw tekstuele opdracht. Dit maakt het tot een must-have tool in de gereedschapskist van elke communicatie- en marketingmedewerker.

Voorbeeld foto aangepast met Firefly

Hieronder zie je links de selfie foto voor bewerking. En rechts zie je hoe je met een simpele tekst opdracht een zonnebril kunt opzetten.

Scroll naar boven