AI-tools voor jouw organisatie

dirkdegroot_ondernemen_meten_ai_jouwaiconsultant

Sinds de introductie van kunstmatige intelligentie komen er dagelijks heel veel AI-tools bij. Jouwaiconsultant probeert spreekwoordelijk “het kaf van het koren te scheiden”. Met andere woorden, de meest waardevolle van de waardeloze tools te scheiden.

AI-tools worden eerst door ons getest

Wij testen alle bestaande en nieuwe AI-tools voor jou. Hierbij delen we de tools ook direct in categorieën. Zodat je makkelijk kan zien voor welk doeleinde je een tool kan gebruiken.

De beste AI-tools door ons getest

ChatGPT logo voor jouwaiconsultant

De Openai ChatGPT. Dit is jouw persoonlijke assistent en beste stagiaire tot nu toe! Lees hier hoe je hier optimaal gebruik van gaat maken.

Rytr.me is de ideale schrijf assistent en content generator. Mag niet ontbreken als dat je dagelijks werk is. Bekijk onze test hier.

Rytr.me hulpmiddel bij het genereren van allerlei content
Adobe firefly - Op gemakkelijke manier afbeeldingen aanpassen

Adobe Firefly. Dit is een uiterst gebruiksvriendelijke design AI-tool die het bewerken van afbeeldingen tot een leuke ervaring maakt. Je kan middels tekst opdrachten foto’s genereren en bewerken. Bekijk de test hier.

Vertaal vanaf nu met DeepL. Vergeet Google translate, deze tool kan super goed en met betere output je teksten en bestanden vertalen en voorlezen. En het bewaard ook je opdrachten!

DeepL logo voor jouwaiconsultant. Deze tool kan super goed en met betere output je teksten en bestanden vertalen en voorlezen.
Clonable -Vertaal je website binnen een paar minuten

Clonable, een AI-tool waarmee je jouw bestaande domein / website kunt klonen en vertalen. Ideaal voor internationale nichemarkt. Met deze tool kun je jouw website snel en kwalitatief hoogwaardig vertalen. Bekijk onze test hier.

Midjourney. Een ultieme AI-tool voor marketing- en communicatiemedewerkers die hun visuele content naar een hoger niveau willen tillen. Bekijk onze test hier.

Midjourney bot - handige AI-tool om afbeeldingen te bewerken

Een goed gevulde AI gereedschapskist voor jou

Ons doel is dat jouw onderneming of organisatie een kwalitatief goed gevulde AI gereedschapskist in handen krijgt. Zodat jouw medewerkers de beste kwaliteit kunnen leveren.

AI-tools in de volgende categorieën

  • Algemeen
  • Marketing & Communicatie
  • Sales / Verkoop
  • Klantenservice

Per categorie worden de door ons geteste AI-tools kort geïntroduceerd en toegelicht. Wat kun je er bijvoorbeeld precies doen? En is het gebruik van de tool moeilijk of juist heel simpel? Allemaal vragen die wij alvast voor jou beantwoorden.

Scroll naar boven