De toekomst wacht niet, zorg dat je er klaar voor bent. Lees wat AI kan betekenen voor jouw bedrijf. Hoe kun je AI tools integreren en maximaliseren in jouw organisatie? Stap voor stap samen AI integreren in jouw bedrijf!

Het verleden bestaat niet meer, de toekomst is nu. Gun jouw collega’s AI gereedschap.

Ontdek de beste AI-tools voor jouw medewerkers 馃憞

Sinds de introductie van kunstmatige intelligentie komen er dagelijks heel veel AI-tools bij. Jouwaiconsultant probeert spreekwoordelijk “het kaf van het koren te scheiden”. Met andere woorden, de meest waardevolle van de waardeloze tools te scheiden.

AI-tools worden eerst door ons getest:

Wij testen alle bestaande en nieuwe AI-tools voor jou. Hierbij delen we de tools ook direct in categorie毛n. Zodat je makkelijk kan zien voor welk doeleinde je een tool kan gebruiken.

De beste AI-tools door ons getest 馃憞

ChatGPT logo voor jouwaiconsultant

De Openai ChatGPT. Dit is jouw persoonlijke assistent en beste stagiaire tot nu toe! Lees hier hoe je hier optimaal gebruik van gaat maken.

Create a GPT. Met deze functionaliteit wordt Chat GPT omgevormd van een algemene AI-assistent naar een op maat gemaakte oplossing. Je kan met instructies en richtlijnen bepalen hoe Chat GPT reageert op commando鈥檚.

Create a GPT functionaliteit van Chat GPT
Met Frase voer je de gehele workflow van het genereren van hoogwaardige SEO-content snel uit.

Met Frase voer je de gehele workflow van het genereren van hoogwaardige SEO-content snel uit. Dit is een belangrijk proces als je met jouw website goede SEO posities wilt krijgen en behouden. Samen met Frase kan dit op een snelle en gemakkelijke manier.

Rytr.me is de ideale schrijf assistent en content generator. Mag niet ontbreken als dat je dagelijks werk is. Bekijk onze test hier.

Rytr.me hulpmiddel bij het genereren van allerlei content
Adobe firefly - Op gemakkelijke manier afbeeldingen aanpassen

Adobe Firefly. Dit is een uiterst gebruiksvriendelijke design AI-tool die het bewerken van afbeeldingen tot een leuke ervaring maakt. Je kan middels tekst opdrachten foto’s genereren en bewerken. Bekijk de test hier.

Vertaal vanaf nu met DeepL. Vergeet Google translate, deze tool kan super goed en met betere output je teksten en bestanden vertalen en voorlezen. En het bewaard ook je opdrachten!

DeepL logo voor jouwaiconsultant. Deze tool kan super goed en met betere output je teksten en bestanden vertalen en voorlezen.
Clonable -Vertaal je website binnen een paar minuten

Clonable, een AI-tool waarmee je jouw bestaande domein / website kunt klonen en vertalen. Ideaal voor internationale nichemarkt. Met deze tool kun je jouw website snel en kwalitatief hoogwaardig vertalen. Bekijk onze test hier.

Midjourney. Een ultieme AI-tool voor marketing- en communicatiemedewerkers die hun visuele content naar een hoger niveau willen tillen. Bekijk onze test hier.

Midjourney bot - handige AI-tool om afbeeldingen te bewerken
TLDV - AI Powered Meeting recorder

TL;DV 鈥 Een geweldige AI-tool om je online vergadering op te nemen en timestamps te maken. Hiermee kun je later bepaalde stukken snel terugzien en delen met anderen. Daarnaast krijg je een beknopte samenvatting van de besproken onderwerpen.

Een goed gevulde AI gereedschapskist voor jou 馃洜锔

Ons doel is dat jouw onderneming of organisatie een kwalitatief goed gevulde AI gereedschapskist in handen krijgt. Zodat jouw medewerkers de beste kwaliteit kunnen leveren.

Welke AI tools zijn er?

Er zijn inmiddels zoveel AI tools, dat ze niet meer te tellen zijn. En er komen ook dagelijks heel veel nieuwe bij. Je kan wel stellen dat er AI tools voor heel veel verschillende doeleinden gemaakt worden. Er zijn AI tools voor Marketing & Communicatie, maar er zijn ook AI tools voor Sale activiteiten. Wij hebben de AI tools daarom opgedeeld in een aantal categorie毛n.

AI-tools in de volgende categorie毛n:

  • Algemeen
  • Marketing & Communicatie
  • Sales / Verkoop
  • Klantenservice

Per categorie worden de door ons geteste AI-tools kort ge茂ntroduceerd en toegelicht. Welk probleem lost het op? Wat kun je er precies mee doen? En is het gebruik van de tool moeilijk of juist heel simpel? Allemaal vragen die wij alvast voor jou beantwoorden.

Wordt dommer met AI, lees hier hoe!

E-boek AI voor Dommies. Dit e-boek geeft jou direct de benodigde basiskennis en vaardigheden om AI in jouw voordeel te laten werken.

馃挕Tip: lees AI voor Dommies

Dit e-boek geeft jou direct de benodigde basiskennis en vaardigheden om AI in jouw voordeel te laten werken.

Scroll naar boven