Ontvang elk kwartaal 1 op 1 consult over de nieuwste en beste AI-Tools 💡

AI-tools workshop door Jouwaiconsultant op 26 september 2023 bij vloerkledenloods in Leeuwarden. Een cursus over AI-tools voor alle medewerkers van het bedrijf.

Blijf je organisatie continu verbeteren met slimme oplossingen. Blijf vooroplopen met de nieuwste AI-Tools! 👇

Elk kwartaal breng ik je op de hoogte van de nieuwste en beste AI-Tools voor jouw organisatie. Ontvang waardevolle updates en inzichten, speciaal samengesteld voor jouw team om in een snel evoluerende wereld een stap voor te blijven.

Indien je niet up to date blijft loop je het risico dat je de AI tools incorrect en / of niet optimaal inzet waardoor je onnodig veel tijd kwijt bent of minder goede output krijgt.

Om te zorgen dat je altijd up-to-date blijft met de nieuwste ontwikkelingen in AI, wil ik je daarom graag uitnodigen voor mijn AI-update sessies. Deze sessies zijn bedoeld om jou en je team de nieuwste AI-kennis en -vaardigheden te laten verwerven en deze dagelijks toe te passen.

Daarnaast krijg je een exclusief uur 1 op 1 consult. Dit is jouw kans om samen met je collega’s direct al je vragen te stellen over AI en hoe je het optimaal blijft inzetten binnen jouw team. Profiteer van dit gepersonaliseerd advies en strategieën die afgestemd zijn op jullie team en organisatie.

Nu, alleen voor de eerste 10 klanten, bied ik dit aan met een uitzonderlijke 25% korting voor slechts €49 per maand. Mis deze kans niet. Meld je nu direct aan, blijf altijd up-to-date en haal het meeste uit AI voor jouw medewerkers!

Met ons abonnement houden we je elk kwartaal op de hoogte van de nieuwste AI-tools. Wij doen het zware werk voor je: we testen nieuwe tools en werken samen met toonaangevende pioniers zoals Alex van Ginneken.

Zo ben je altijd een stap voor en kun je de beste tools inzetten om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen. Blijf vooroplopen in een wereld waar elke dag nieuwe AI-oplossingen verschijnen, met advies dat speciaal voor jou is samengesteld door Jouwaiconsultant.

Scroll naar boven